Karrierút a Möbelixnél

 

Célja, hogy értékesítési vezetővé váljon a világ egyik vezető bútoráruházánál? Az ügyfelek elégedettsége, egy motivált csapat vezetése és fejlesztése olyan feladatok, amelyek inspirálják? Ön számára a kereskedelem és annak minden izgalmas feladata üdvözlendő kihívás?

Ha a fenti kérdésekre a válasza egyértelmű igen, Ön számára gyakornoki programunk kiváló választás. A program lehetőséget ad arra, hogy az értékesítési folyamat első lépései, folyamatai után vezetői feladatokat lásson el. Gyakorlatorientált képzésünk lehetővé teszi, hogy a kereskedelem és az iparág szerteágazó ismereteit elsajátítsa és hasznosítani tudja munkája során. Tapasztalt munkatársaink örömmel válaszolnak a mindennapokban felmerülő kérdésekre.

A Möbelix piacvezető diszkontáruházlánc, folyamatosan bővül országos és nemzetközi szinten. A fiatal vezetők és gyakornokok lehetőséget kapnak arra, hogy a felelős pozíciókat gyorsan és hatékonyan vállalják. Korlátok nélkül a csúcsra - a Möbelixnél csak a teljesítmény számít!

Az Ön Möbelix karrierje itt kezdődik!

Munkatársaink teszik naggyá és különlegessé vállalatunkat!

Tekintse meg nyitott pozícióinkat és külje el pályázatát online felületünkön keresztül! 

Legyen csapatunk tagja!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretne menni az oldalra, kérjük engedélyezze a cookie-k használatát.

Engedélyezés