Áruházvezető

Vezéregyéniségnek tartja magát? Szívesen veszi a kihívásokat?
Ha Önnek fontos a válallat gazdasági sikere, akkor tisztában van vele, hogy az "ember áll a középpontban". Egy áruházvezető motiválja és fejleszti közvetlen munkatársait és beosztottjait, melynek leghatékonyabb eszközei a folyamatos coaching és mentorálás. Ideális pályázóként, Ön már rendelkezik vezetői és kereskedelmi tapasztalattal.

 

Egy áruházat a következő vállalati szempontok szerint kell működtetni: forgalmi számok elérése, személyzeti és működési költségek optimalizálása. Ezenkívűl az áruházvezető felelős a vásárlói elégedettségért, az egységes áruházmegjelenésért, megfelelő áruprezentációért és a személyzetért. Betartja és betartatja a vállalat által megkövetelt szabályokat. Továbbá biztosítja a vásárlók számára az optimális és barátságos légkört, mely a Möbelix áruházakat általánosságban jellemzi.

Feladatok:

értékesítéssel kapcsolatos döntéshozatal és ügyintézés, egységes áruházkép kialakítása és fenntartása, szabályzatok betartatása, forgalmi számok optimalizálása, vásárlói tanácsadás

 

Amit elvárunk:

vevőorientált hozzállás, csapatszellem, kiváló szerevzőkészség, barátságos fellépés, pontosság, felelősségteljes munkavégzés, kiválló kommunikációs készség

 

Amit kínálunk:

motivált, dinamikus csapat, intenzív betanulás, fejlődési és előrelépési lehetőség, versenyképes bérezés

Az Ön Möbelix karrierje itt kezdődik!

Munkatársaink teszik naggyá és különlegessé vállalatunkat!

Tekintse meg nyitott pozícióinkat és külje el pályázatát online felületünkön keresztül! 

Legyen csapatunk tagja!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretne menni az oldalra, kérjük engedélyezze a cookie-k használatát.

Engedélyezés